
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν σήμερα (17/03) απ’ το σπίτι τους, συνδεδεμένοι με το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα μέσω… skype.
Η δουλειά για τους κιτρινόμαυρους όπως διαβάσατε απ’ το πρωί στο AEK1924.gr, δεν σταματάει παρά την διακοπή προπονήσεων και την ρητή εντολή να μείνουν στο σπίτι τους, λόγω του Κορωνοϊού.
Όμως, φαίνεται πως η ΑΕΚ συμβαδίζει με την τεχνολογία και τις νέες τεχνικές, με τον Τζόρτζιο Ουρμπάνο να οργανώνει σε ειδική πλατφόρμα, τρόπο να συνδέονται όλοι οι ποδοσφαιριστές απ’ τα σπίτια τους και προπονούνται online μέσω… skype, υπό την εποπτεία του γυμναστή της Ένωσης.
Η διαδικασία είναι απλή, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κατέβασαν την συγκεκριμένη εφαρμογή και συνδέθηκαν για πρώτη φορά άπαντες απ’ το σπίτι τους και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Τζόρτζιο Ουρμπάνο, για 30-40 λεπτά.
Η συγκεκριμένη προπόνηση, θα ακολουθείται κάθε μέρα μέχρι νεοτέρας και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης, θα παρθούν οι αποφάσεις. Μάλιστα, σήμερα η προπόνηση έχει σε πιλοτικό επίπεδο, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις από αύριο να οργανωθεί σε μικρότερα γκρουπ η προπόνηση για να υπάρχει και καλύτερος έλεγχος.
Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα, να μην αναγκάζονται οι ποδοσφαιριστές να μαζεύονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μια φορά την ημέρα για το… παρουσιολόγιο, καθώς μπορούν να ελέγχονται απ’ την συγκεκριμένη διαδικασία προπόνησης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement