16.3
19:47

Ανέβαλε τρεις διοργανώσεις του ο ΣΕΓΑΣ

AEK1924.gr team
Ανέβαλε τρεις διοργανώσεις του ο ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην αναβολή τριών διοργανώσεων που ήταν προγραμματισμένες για το προσεχές διάστημα και ανάλογα με την εξέλιξη του κορωνοϊού θα παρθεί η απόφαση και για τις υπόλοιπες.

Στην αναβολή τριών διοργανώσεων, που ήταν προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα, προχώρησε τη Δευτέρα (16/5) ο ΣΕΓΑΣ.

Συγκεκριμένα αναβλήθηκε το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14, που ήταν να γίνει στις 4 Απριλίου σε πόλεις όλης της χώρας.

Τέλος ο ΣΕΓΑΣ έκανε γνωστό πως αναβάλλεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χμλ. βάδην Α/Γ, το οποίο ήταν ενταγμένο στο καλεντάρι για τις 5 Απριλίου στην πόλη των Μεγάρων.

Ανάλογα με τις εξελίξεις ο ΣΕΓΑΣ θα αποφασίζει και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις που έχει στο καλεντάρι του.

Πηγή: sport24.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement