Η UEFA αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη (17/3) ότι θα αναβάλλει το Euro έως το καλοκαίρι του 2021 και τη διακοπή του Champions και του Europa League, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα “Equipe”.
Ο κορονοϊός συνεχίζει την επέλασή του ανά την υφήλιο και η UEFA αντέδρασε μπροστά στα γεγονότα ανακοινώνοντας πως την Τρίτη (17/3) θα πραγματοποιηθεί μία ευρεία τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και το Euro 2020, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.
Μπορεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να μην αποφάσισε την άμεση διακοπή των διοργανώσεων και το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γουλβς για τη φάση των “16” του Europa League να διεξάγεται κανονικά, όμως κάτι τέτοιο αναμένεται να πράξει την ερχόμενη εβδομάδα.
Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα “Equipe”, η UEFA στη τηλεδιάσκεψη θα ανακοινώσει την διακοπή των Champions και Europa League, όπως και την αναβολή του Euro 2020.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement