Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επέστρεψε τελικά σήμερα στην χώρα μας, λόγω των προβλημάτων στις πτήσεις που έχει δημιουργήσει ο Κορωναϊός, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία.Όπως είχε γνωστοποιηθεί από χθες
, ο Νέλσον Ολιβέιρα αναμενόταν να επιστρέψει σήμερα στη χώρα μας, για να συνεχίσει απ’ εδώ το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί για να επιστρέψει και να τεθεί στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.
Όμως, ο Πορτογάλος επιθετικός δεν επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα κι’ αυτό λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα αεροδρόμια της Ευρώπης, απ’ τον Κορωνοϊό.
Ο Ολιβέιρα έχοντας ανοιχτή επικοινωνία με την ΑΕΚ, αναζητεί την καλύτερη πτήση, με τις όσο δυνατόν λιγότερες ανταποκρίσεις, ώστε αρχικά να μην ταλαιπωρηθεί ο ίδιος, αλλά και να αποφύγει την υψηλή επικινδυνότητα να προσληφθεί απ’ την πανδημία που έχει πλήξει ολόκληρο τον κόσμο.
Βέβαια, με την ενδεχόμενη αναβολή του πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος επιθετικός να έρθει σε επικοινωνία με την ομάδα, ώστε να παρατείνει την παραμονή στην πατρίδα του, συνεχίζοντας εκεί το πρόγραμμα του, κάτι που πιθανόν να ξεκαθαρίσει αύριο ή το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement