10.3
14:27

Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση του ΠΑΟΚ

AEK1924.gr team
Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση του ΠΑΟΚ
Advertisement

Η αίτηση που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ στο Διοικητικό Εφετείο για προσωρινή αναστολή της απόφασης για το θέμα της πολυιδιοκτησίας, απορρίφθηκε. Αυτό δεν επηρεάζει την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που θα κρίνει επί των αποφάσεων των αθλητικών δικαστών της Super League.

Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει αίτημα στο Διοικητικό Εφετείο ώστε να ανασταλεί προσωρινά το θέμα της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, το οποίο μετά τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ και την απόφαση των αθλητικών δικαστών έφερε αφαίρεση επτά βαθμών από τον Δικέφαλο και άλλων τόσων από την Ξάνθη (η θρακιώτικη ΠΑΕ δέχτηκε και αφαίρεση 5 βαθμών για το μετοχολόγιό της).

Η αίτηση του ΠΑΟΚ, ωστόσο, απορρίφθηκε από το Διοικητικό Εφετείο. Αυτή η εξέλιξη, βέβαια, δεν επηρεάζει την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα κρίνει επί των αποφάσεων των αθλητικών δικαστών της Super League.

Υπενθυμίζεται ότι η έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη κατά της απόφασης για αφαίρεση βαθμών αναμένεται να εκδικαστεί την Πέμπτη (12/3, 18.00). Έφεση έχει κάνει και ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης των αθλητικών δικαστών της Super League. Οι “ερυθρόλευκοι” ζητούν την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και όχι αφαίρεση βαθμών.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->