
Χωρίς τον κόσμο της θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης λόγω κοροναϊού, να γίνουν όλοι οι αγώνες για δυο εβδομάδες και μέχρι νεοτέρας κεκλεισμένων των θυρών.
Ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας έχει ανέβει στα 73 και η Κυβέρνηση θέλοντας να τα περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο, προχώρησε σε νέα έκτακτα μέτρα.
Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε το μεσημέρι πως η Κυβέρνηση προχωράει σε νέα έκτακτα μέτρα λόγω Κοροναϊού, που μεταξύ άλλων γνωστοποίησε ότι μέσα σ’ αυτά τα μέτρα είναι και το ότι όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών για δυο εβδομάδες και μέχρι νεοτέρας.
Κάτι τέτοιο αυτόματα, θέτει το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, να πραγματοποιείται χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ, έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης.
Απ’ την πλευρά της, η ΑΕΚ λόγω ότι είχε βγάλει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς, δεν έχει εκφράσει ακόμα κάποια επίσημη θέση, αλλά έχει κλειδώσει την ηλεκτρονική προπώληση, μέχρι να πάρει τις απαραίτητες διευκρινίσεις, ώστε μετέπειτα να δουν πως θα κινηθούν για να υπάρξει και η ενημέρωση προς τον κόσμο της ομάδας, που έχει πάρει ήδη το εισιτήριο του.
Απ΄εκεί και έπειτα η αρχική χρονική διορία που έχει βάλει η Κυβέρνηση, φαίνεται πως θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο και το ΟΦΗ – ΑΕΚ, που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου.
Αναλυτικά τι ανέφερε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τα νέα έκτακτα μέτρα:
Αναστολή λειτουργίας ΚΑΠΗ σε όλη τη χώρα για 4 εβδομάδες
Ακυρώνονται τα συνέδρια για τέσσερις εβδομάδες
Αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών για δύο εβδομάδες
Πραγματοποίηση όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για δύο εβδομάδες
Παράλληλα, δεν αποφασίστηκε κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων, αλλά, όπως είπε θα κλείνουν κατά περίπτωση συγκεκριμένες μονάδες, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύπτουν από την ιχνηλάτηση των επαφών των νοσούντων.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Τσιόδρας, τα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο και θα επανεξεταστούν πριν λήξει η περίοδος ισχύος τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement