01.3
20:18

Ζαβιτσάνου: «Απίστευτη εμπειρία – Απερίγραπτα συναισθήματα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος, μιλά στο επίσημο site της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το μεγάλο επίτευγμα, μοιράζει «ευχαριστώ» και εύχεται ακόμα πιο δυνατή συνέχεια.

«Σήμερα ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Τα συναισθήματά μου είναι απερίγραπτα. Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης διατήρησα το μομέντουμ και τον ρυθμό που έπρεπε για να αντιμετωπίσω τους δύσκολους αντιπάλους μου.

Το γεγονός ότι έχασα τις προηγούμενες διοργανώσεις με πείσμωσε περισσότερο για να αποδείξω σε όλους τις ικανότητες μου. Ήταν κρίμα το γεγονός ότι χάσαμε τον τίτλο στο διπλό, ενώ φτάσαμε τόσο κοντά, αλλά σαν ζευγάρι με την Γερασιμάτου θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Στέφανο Κορώνη, για τη στήριξη και τη βοήθεια του όλη τη σεζόν. Ήμουν προετοιμασμένη εντός και εκτός τραπεζιού. Πολλά ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στη διοίκηση της ΑΕΚ για τη στήριξη της όλη τη σεζόν.

Μας παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια και οι επιτυχίες είναι εμφανείς σε όλα τα επίπεδα. Πλέον, στόχος είναι να δώσω συνέχεια στην πολύ καλή πορεία και να γίνω ακόμα καλύτερη παίκτρια», αναφέρει στις δηλώσεις της στο aek.gr η Γεωργία Ζαβιτσάνου.

Advertisement