01.3
12:56

Διάλλα στο ΑΕΚ1924: «Τιμή μου να φοράω την φανέλα της ΑΕΚ»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η κεντρική παίκτρια της Ένωσης μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας επί της Κορίνθου, για τις πρώτες εντυπώσεις από τον πρώτο χρόνο στα κιτρινόμαυρα, την προετοιμασία και το μέλλον της.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπακοδήμου και δεν… βγαίνει από την αρχική εξάδα της ομάδας. Έτσι και κόντρα στη Κόρινθο, με την ΑΕΚ να νικά όντας αδιαπέραστη στα μπλοκ της.

Η Βασιλική Διάλλα τόνισε πως κανένα παιχνίδι δεν αντιμετωπίζεται ως εύκολο και πως κοιτάνε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Επιθυμία της είναι να συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Διάλλα στο ΑΕΚ1924:

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν ματς κόντρα σε χαμηλότερου επιπέδου ομάδες:

«Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε ως ισάξια και με την ίδια σοβαρότητα. Κανένα παιχνίδι δεν θεωρείται εύκολο!»

Για το μπλοκ που φαίνεται να αποτελεί το δυνατό σημείο της ΑΕΚ:

 «Σίγουρα το ότι είμαστε μια ομάδα με ψηλές αθλήτριες είναι ένα στοιχείο που είναι πολύ βασικό για εμάς στα παιχνίδια!

Εννοείται δουλεύουμε και το μπλοκ μας στις προπονήσεις όπως και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού. Το αν εστιάζουμε κάπου συγκεκριμένα είναι ανάλογα με την κάθε ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε φορά.»

Για την πρώτη της χρονιά στην ΑΕΚ και το ενδεχόμενο παραμονής της:

«Σίγουρα το να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ, από μόνο του, είναι κάτι που σε τιμάει ως παίκτρια και αυτόματα και σε κάνει να έχεις τις καλύτερες εντυπώσεις. Έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ!

Όσο αναφορά του χρόνου, αφού τελειώσει το πρωτάθλημα και ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας ομάδας και ύστερα από τις απαραίτητες συζητήσεις θα ήταν χαρά μου και τιμή μου να φοράω την φανέλα της ΑΕΚ για ακόμα μια χρονιά.»

Advertisement