29.2
09:18

Στο Δαΐς για το διπλό οι Μάγκες!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Δούκα (17:00, AEK1924.gr) στο κλειστό του Δαϊς για την 18η αγωνιστική της Handball Premier, με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο.

Καθόλου εύκολο δεν θα είναι το έργο της Ένωσης στο Κλειστό του Δαΐς απέναντι στον μαχητικό Δούκα, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια καλείται να βρει τρόπο για να πάρει τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Οι Μάγκες προέρχονται απ’ την εύκολη και ξεκούραστη νίκη επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και μετά από ένα απαιτητικό πρόγραμμα των προηγούμενων εβδομάδων, βρήκαν ευκαιρία να πάρουν κάποιες σημαντικές ανάσες για την συνέχεια, απ’ την στιγμή που δεν υπήρχε κάποια αωνιστική μεσοβδόμαδα.

Απ’ εκεί και έπειτα η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια, εκτός από ξεκούραση, επικεντρώθηκε και στο κομμάτι της δουλειάς στις προπονήσεις ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Δούκα, θέλοντας να εμφανιστούν όπως πρέπει και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, φεύγοντας απ’ το Δαΐς με το διπλό.

Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους αθλητές στην διάθεση του, εκτός απ’ τον Μαρίν Μπουνέτα που είναι ακόμα τραυματίας. Ο Δημητρούλιας δούλεψε αρκετά σχήματα και πρόσωπα μέσα στην εβδομάδα, ώστε να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα για να πάρει η Ένωση τη νίκη και τους βαθμούς κόντρα στον δύσκολο Δούκα.

Advertisement