Μπορεί να μην βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, όμως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν έχει πάψει να ασχολείται με παίκτες-στόχους, που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ομάδα.
Η πρώτη περίοδος μεταγραφών με τον Ίλια Ίβιτς στο… τιμόνι, ολοκληρώθηκε και οι εντυπώσεις που αφήνει είναι θετικές, κατά το μεγαλύτερο μέρος τους.
Ο Σέρβος δουλεύει καθημερινά στα Σπάτα και έχει διαρκή επαφή με περιπτώσεις παικτών που είτε προτείνονται, είτε ανακαλύπτει το τμήμα σκάουντινγκ της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με τη σημερινή (29/02) «Ώρα των σπορ», ο Ίβιτς πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή, με στόχο να παρακολουθήσει δια ζώσης ποδοσφαιρικούς στόχους που αγωνίστηκαν στο Europa League.
Το ταξίδι φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη και ολοκληρώθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα. Φυσικά ούτε ονόματα παικτών αλλά ούτε και ομάδων έγιναν γνωστά, κινούμενος στο πλαίσιο που συνηθίζει από τότε που ανέλαβε στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Δεδομένα ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης δεν σταματά να δουλεύει και να… ψάχνεται με περιπτώσεις παικτών που του «τραβούν» το ενδιαφέρον.
Δεν αποκλείεται ακόμα και να προχωρήσει κάποια υπόθεση – δίχως ίχνος δημοσιότητας – όπως ακρθβώς συνέχει και στις περιπτώσεις του Νταμνιάν Σιμάνσκι και του Ζίγκα Λάτσι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement