26.2
20:51

Παπαθεοδώρου: «Πολύ σημαντική νίκη, αντιμετωπίζοντας δυο πολύ μεγάλα προβλήματα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη που ήταν και το ζητούμενο απ’ το αποψινό αγώνα, ενώ πρόσθεσε πως έπρεπε να αντιμετωπίσουν δυο πολύ μεγάλα προβλήματα, με το πρώτο να είναι ότι έλειπαν κάποιοι παίκτες, ενώ ταυτόχρονα υπήρξαν και πέντε παίκτες εκτός προπόνησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια και τα δικά μου και της ομάδας για την απώλεια του κυρίου Βουτσά. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη που ήταν και το ζητούμενο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ μεγάλα θέματα. Το πρώτο είναι πως το τελευταίο 10ήμερο είμαστε σκόρπια διαδήλωση με παίκτες να λείπουν. Ταυτόχρονα 5 παίκτες ήταν εκτός προπόνησης. Είχαμε την ξαφνική απουσία του Ζήση και… έδεσε το γλυκό. Το ζητούμενο ήταν η νίκη.

Το δεύτερο πρόβλημα ήταν η εξαιρετική ομάδα του Ρεθύμνου, που είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι ομάδα με ταυτότητα χωρίς πλούσιο ρόστερ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν εξαιρετική και θα μπορούσαν να κερδίσουν όπως είδατε. Το ζητούμενο είναι να έχουμε τους παίκτες μας υγιείς. Είναι σε φάση επανένταξης όλοι και κάθε μέρα είναι σημαντική. Πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα για να βρει και πάλι την καλή κατάστασή της. Ευχαριστούμε τον κόσμο και ευελπιστώ την Τετάρτη ο κόσμος να είναι μαζί μας».

Για τους τραυματίες είπε: «Το είπα στην ανάλυση του αγώνα. Το Ρέθυμνο, για όσους πίστευαν ότι χάσαμε από μια μικρή ομάδα, νόμιζαν ότι ήταν μια απλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο. Έχουμε χάσει ένα παιχνίδι, κερδίσαμε ένα παιχνίδι δύσκολα και σήμερα είδατε την εικόνα. Είναι ομάδα με κατεύθυνση και λειτουργία και πολύ καλό τιμ προπονητικό.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Γκίκας περιμένουμε το ΟΚ από τους γιατρούς να επιστρέψει, ο Λάνγκφορντ κάνει προπονήσεις, αλλά χρειάζεται ένας κύκλος για να είναι μαζί μας. Ο Γκραντ από την προηγούμενη Κυριακή έκανε μισή προπόνηση αλλά έπαιξε. Ο Ζήσης είναι με ίωση και τα παιδιά επέστρεψαν από τις Εθνικές. Ο Κέντρικ είναι σε φάση επανένταξης, περιμένουμε το ΟΚ των γιατρών. Πολύ γρήγορα θα είναι μαζί μας. Είναι καλό και δύσκολο κομμάτι για εμάς. Πρέπει να διαχειριστούμε τη χημεία και τους ρόλους μας. Προτιμάμε να έχουμε πολλούς παρά να έχουμε απόντες».

Για τη διαιτησία: «Για τη διαιτησία δεν θα αναφερθώ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με επαφές. Είχαμε ζητήσει από τα παιδιά να κερδίσουμε έστω και με ένα πόντο. Το Ρέθυμνο είχε διαφορές, έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, διαμορφώνεται ο χαρακτήρας της ομάδας. Έχουμε παιδιά με χαρακτήρα νικητή. Παρά τις απουσίες αυτό μας κράτησε όρθιους».

Advertisement