26.2
09:33

Δυνατό τέστ με Ολυμπιακό στο Κύπελλο

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Τα κορίτσια της ΑΕΚ στρέφουν το βλέμμα τους σήμερα (26/02, 20:45) στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί θα φιλοξενήσουν στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας τον Ολυμπιακό, έχοντας την στήριξη του κόσμου.

Δύσκολα έβαλε στην Ένωση η κλήρωση για τη συνέχεια της ομάδας στο θεσμό του Κυπέλλου, έχοντας αποκλείσει στην φάση των «16» τις Αμαζόνες.

Ο πρωτοπόρος της Α1, Ολυμπιακός, θα βρεθεί στη Φιλαδέλφεια για προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον κόσμο της ΑΕΚ να δημιουργεί «καυτή» ατμόσφαιρα.

Η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα νοκ-αουτ και έτσι οι Κιτρινόμαυρες θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα αλλά και το ότι δεν υπάρχει πίεση αποτελέσματος, με την επιστροφή στην Volleleague να αποτελεί τον μεγάλο στόχο.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπακοδήμος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και έτσι θα έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του για τη δύσκολη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Κουντουρά, Μπελιά, Αντωνιάδη, Νομικού, Χάνα, Μπίσκου, Σπηλιωτοπούλου, Ράπτη, Διάλλα, Μασούρα, Καββαδία, Καραγκούνη, Κουδούνα.

Advertisement