25.2
18:50

ΣΠΕΥΣΑΤΕ: Τελευταία χαρτάκια για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Στροφή στο Κύπελλο ετοιμάζεται να κάνει αύριο (26/02) η Ένωση, καθώς θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας. Λίγα εισιτήρια απομένουν για το μεγάλο ματς.

Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ εν όψει της συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος για την φάση των προημιτελικών του θεσμού, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σε αυτή τη δοκιμασία, χρειάζονται τα Κορίτσια των λαό της Ένωσης στο πλευρό τους. Πλέον ελάχιστα εισιτήρια απομένουν για το αυριανό ματς και ΟΛΑ θα διατεθούν από τα γραφεί της Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Μάνας ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι από αύριο (21/02) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ στο πλαίσιο του νοκ άουτ Προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:45 στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα εισιτήρια θα έχετε τη δυνατότητα να τα προμηθευτείτε ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) καθημερινά από τις 09:00 έως τις 20:00, εκτός από την ημέρα του αγώνα (26/02) όταν και θα διατίθενται από τις 09:00 έως τις 17:00.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ορίζει γενική είσοδο 10€.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων, η ΑΕΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το “μαγικό” χαρτάκι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ θα υπάρξει διάθεση εισιτηρίων έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα. ΔΕΝ θα γίνεται είσοδος φιλάθλου χωρίς εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας ή ειδική πρόσκληση. Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, να μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο.

Η ΑΕΚ σε χρειάζεται στο πλευρό της! ΜΟΝΟ με τη φωνή σου στήριξε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ σε ακόμα μία “μάχη!

 

Advertisement