Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (26/02, 18:00) αναμέτρηση με το Ρέθυμνο η ΑΕΚ, έχοντας στη διάθεση της εκ νέου τους Έλληνες διεθνείς.
Με επιστροφές τελείωσε η περίοδος προετοιμασίας για το ματς με τον Ρέθυμνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το πρώτο εντός έδρας ματς, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι Κιτρινόμαυροι… αυξήθηκαν και σε αυτούς συμπεριλήφθηκαν εκ νέου οι Γιαννόπουλος και Χρυσικόπουλος, επιστρέφοντας από την Εθνική. Απόψε το βράδυ καταφθάνει και ο Ματσιούλις.
Φυσικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αναμένεται να έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Γκραντ, Γκίκα, Ρέι και Λάνγκφορντ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Με τους διεθνείς Λίνο Χρυσικόπουλο και Χάρη Γιαννόπουλο να επιστρέφουν, ολοκληρώθηκε σήμερα (25/02) η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με Ρέθυμνο.
Απόντες και από την τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ ήταν ο διεθνής Γιόνας Ματσιούλις (σ.σ. αναμένεται απόψε από Λιθουανία) και οι τραυματίες Κιθ Λάνγκφορντ, Κέντρικ Ρέι, Τζεράι Γκραντ, Νίκος Γκίκας.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement