22.2
20:00

Γλυφάδα: Παρουσιάστηκε ο οδηγός της Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο 40χρονος οδηγός παρουσιάστηκε στην Τροχαία Ελληνικού μαζί με τη δικηγόρο του. Oι Αρχές γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Παρουσιάστηκε στις 18.45 το απόγευμα του Σαββάτου στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιαοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό ο 40χρονος οδηγός που παρέσυρε με τη μαύρη πολυτελή Corvette και σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος Έλληνας μετέβη στην Τροχαία μαζί με τη δικηγόρο του.

Oι Αρχές ήδη γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας. Η Corvette έχει μεταφερθεί σε πάρκινγκ των νοτίων προαστίων.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Πηγή: news247.gr

Advertisement