
Φαίνεται πως αρέσει στην ΑΕΚ και στον Μάσιμο Καρέρα, ο Γιώργος Βαγιανίδης του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας.
Ένα απ’ τα πρόσωπα που έχουν πολιορκηθεί όλο αυτό το διάστημα απ’ τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και ανήκει στον Παναθηναϊκό, είναι ο Γιώργος Βαγιανίδης.
Το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι απ’ τον Παναθηναϊκό και ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δυο πλευρές για ανανέωση του συμβολαίου του.
Κάτι τέτοιο, όπως είναι λογικό έχει ανοίξει την όρεξη στις άλλες ομάδες της Super League, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να έχουν πολιορκήσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν έχει παρατήσει την υπόθεση, προσπαθώντας να τα βρει με τον νεαρό.
Απ’ εκεί και έπειτα όμως, σύμφωνα με το Sport24.gr, απ’ το βράδυ της Κυριακής φέρεται να μπήκε ψηλά στη λίστα και της ΑΕΚ, κάνοντας μάλιστα η Ένωση μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη, με την επισήμανση μάλιστα πως αρέσει στον Μάσιμο Καρέρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Κυριακής, ο νεαρός έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας μάλιστα το πρώτο του γκολ, μετατρέποντας το σε ονειρικό ντεμπούτο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement