16.2
20:27

Αγγελόπουλος: «Παρά τις άσχημες συνθήκες σταθήκαμε όρθιοι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Σε δηλώσεις προχώρησε μετά το τέλος του τελικού ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι η ομάδα είχε πολλά προβλήματα αλλά εν τέλει τα κατάφερε, ενώ αφιέρωσε το Κύπελλο σε όσους βρήκαν πρόσκληση και πήγαν στο γήπεδο.

Δείτε τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ένωσης:

«Αφιέρωσα αυτό το Κύπελλο σε αυτούς τους λίγους που κατάφεραν να βρουν πρόσκληση, εισιτήριο και να είναι εδώ στον τελικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Είναι ο 4ος τίτλος σε δυο χρόνια. Γεμίζουμε την τροπαιοθήκη μας. Έχουμε χτυπηθεί με τραυματισμούς, έχουμε κάνει εννέα αλλαγές στο ρόστερ για να σταθούμε όρθιοι και τα καταφέραμε.

Είχε πολλή ένταση το παιχνίδι, μεγάλη αγωνία. Μακάρι κάποια στιγμή να διοργανώνονται καλύτερα παιχνίδια. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό να μην μπορούμε να διοργανώσουμε τελικό με δυο ομάδες. Στην Ισπανία βλέπουμε Final 8 με οκτώ ομάδες στο ίδιο γήπεδο” τόνισε και αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο και τη συνέχεια: “Είμαστε πάρα πολύ κοντά για το νέο γήπεδο. σήμερα μονό δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο είναι ώρα για πανηγύρια, γιορτές. Μέσα από ατυχίες η ομάδα κατάφερε να είναι όρθια και μέσα στους τρεις στόχους της. Θέλουμε τρεις τελικούς. Στον πρώτο τελικό πήραμε το Κύπελλο, θέλουμε το ευρωπαϊκό Final 4 και να πάμε στον τελικό του πρωταθλήματος»

Advertisement