Τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας αντιμετωπίζει αύριο (16/02, 10:30) εντός έδρας η ομάδας σκάκι της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Ατττικής.
Οι δύο ομάδες μετρούν αμφότερες 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε κοντράρονται σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι στο εντευκτήριο του “Δικεφάλου” στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο αθλητής και Υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Γιάννης Λίτσας, δήλωσε στο aek.gr: “Αυτή την Κυριακή στον αγώνα με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας, κρίνεται ουσιαστικά το πρωτάθλημα και η άνοδος. Ο Φοίνικας είναι σίγουρα μια ομάδα που ανήκει στην Α’ κατηγορία και όποτε αγωνίζεται είναι φαβορί για τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε, ότι θα ενισχυθούμε από τους παίκτες μας, που βρίσκονται εκτός των τειχών. Πρώτα ο Θεός θα κατεβάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και θα διεκδικήσουμε τη νίκη και μόνο τη νίκη“.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement