15.2
09:26

Έχει κερδίσει τον Καρέρα ο Λάτσι

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο νεαρός αμυντικός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα Σπάτα παρά το νεαρό της ηλικίας του, με τον Ιταλό τεχνικό να τον πιστεύει αρκετά και να δείχνει διατεθειμένος να του δώσει ευκαιρίες ακόμα και στη βασική ενδεκάδα.

Απ’ την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Ζίγκα Λάτσι στην ΑΕΚ, μίλαγαν όλοι για έναν ποδοσφαιριστή που παρά τα 17 χρόνια της ηλικίας του, δείχνει έτοιμος για να αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, έχοντας άλλωστε αρκετές συμμετοχές με την πρώην του ομάδα, Μούρα.

Ο Λάτσι για πολλούς αποκτήθηκε λόγω ότι πρόκειται για ένα ταλέντο στην ηλικία του, με ποδοσφαιρικά και σωματικά προσόντα, που μπορεί να βοηθήσει και άμεσα την Ένωση, μόνο και μόνο απ’ την εμπειρία του με την πρώτη ομάδα της Σλοβένικης, Μούρας, σε ένα αν μη τι άλλο σκληρότερο πρωτάθλημα απ’ το Ελληνικό.

Φαίνεται όμως, πως τα πράγματα δεν έμειναν μόνο στα λόγια, καθώς ο νεαρός αμυντικός κέρδισε με το… “καλημέρα” τον Μάσιμο Καρέρα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, δείχνοντας από προπόνηση σε προπόνηση μεγάλη βελτίωση και πολλά θετικά δείγματα της αξίας τους.

Όλα αυτά αν μη τι άλλο, δεν πέρασαν απαρατήρητα απ’ τον Ιταλό τεχνικό, που παρότι αυτή την περίοδο είναι γεμάτος από λύσεις στα μετόπισθεν της Ένωσης, έχοντας σε ανοδική πορεία τους Όγκνιεν Βράνιες, Στράτο Σβάρνα, Μάριο Οικονόμου και μέχρι πρότινος τον Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι, επιθυμεί ο ίδιος να έχει στη διάθεση του και τον Σλοβένο αμυντικό.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα ρώταγε συνεχώς τον Ίλια Ίβιτς, για το πότε θα τον έχει στη διάθεση του, ξέροντας το θέμα που είχε προκύψει με την FIFA και τελικά τελείωσε τυπικά χθες, μπαίνοντας αυτόματα στα αγωνιστικά πλάνα του Μάσιμο Κάρερα.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, να πάρει φανέλα βασικού ο Λάτσι, καθώς όπως είπαμε έχει κερδίσει τον Καρέρα, που επιθυμεί να του δώσει την ευκαιρία και να αγωνιστεί, φανερώνοντας ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν θα είναι μόνο για το μέλλον της Ένωσης, αλλά και για το παρόν.

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Advertisement