14.2
17:06

Η αγωνία του Λάτσι, οι εντυπώσεις Καρέρα και το… «επιτέλους, τόσο καιρό περίμενα…»!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ζίγκα Λάτσι ανήκει και επίσημα στην οικογένεια της ΑΕΚ, με τον ίδιο να ήταν αγχωμένος όλο αυτό το διάστημα μέχρι να ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του, ενώ και ο Μάσιμο Καρέρα μένοντας ικανοποιημένος περίμενε πως και πως το τελικό “ΟΚ”.

Ο Σλοβένος αμυντικός ανακοινώθηκε και επίσημα απ’ την ΑΕΚ, μετά το τελικό “οκ” που πήρε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ απ’ την FIFA για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Όμως, τα πράγματα όλο αυτό το διάστημα και όσο πέρναγε ο καιρός, ήταν δύσκολα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς είχε τεράστια αγωνία για να ολοκληρωθούν όλα, αλλά κυρίως να μην δημιουργούταν το παραμικρό πρόβλημα, που θα έβαζε “φρένο” στη μεταγραφή του, θέλοντας από τώρα να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την ΑΕΚ.

Σήμερα (14/02) λοιπόν, ήρθαν τα χαρμόσυνα νέα για τον Λάτσι, καθώς ενημερώθηκε το πρωί ότι η FIFA έδωσε το τυπικό “ΟΚ” και ότι εντός της ημέρας θα ολοκληρωνόταν και τυπικά η μεταγραφή του, βγάζοντας την ανακούφιση και όλη την αναμονή των ημερών, σε ένα πλατύ χαμόγελο και λέγοντας, «επιτέλους, τόσο καιρό περίμενα αυτό το νέο».

Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της ΑΕΚ, είναι χαρακτηριστικό ότι βρισκόταν σε… αναμμένα κάρβουνα, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, που ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες γινόταν όλο και πιο πιεστικός στους ανθρώπους της Ένωσης, ρωτώντας τους για το αν υπάρχει κάτι νεότερο ή εξέλιξη της μεταγραφής του.

Απ’ εκεί και έπειτα ο Μάσιμο Καρέρα που είχε όλο αυτό το διάστημα στην διάθεση του, τον Ζίγκα Λάτσι, σχημάτισε μια πλήρη εικόνα των ικανοτήτων του, μένοντας πλήρως ικανοποιημένος και επί της ουσίας, υπήρξαν αρκετές μέρες που και ο ίδιος ρωτούσε τον Ίλια Ίβιτς, αν υπάρχει κάποια εξέλιξη και για το πότε θα μπορούσε να υπολογίζει και επίσημα τον νεαρό αμυντικό στα αγωνιστικά του πλάνα.

Πλέον, όλα πήγαν καλά και ο Ζίγκα Λάτσι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα αμέσως το δικαίωμα να μπει στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού, όποτε ο ίδιος το ζητήσει.

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Advertisement