11.2
16:20

Η ΟΧΕ θέλει το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Με αίτημα της η ΟΧΕ επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ και ο Διομήδης Άργους έχουν προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ, με την ΟΧΕ να έχει βάλει μπροστά όλες τις διαδικασίες για να τρέξει την διεξαγωγή της διοργάνωσης που έχει οριστεί για τις 14 ή 15 Μαρτίου.

Μέσα σε αυτές τις διαδικασίες, είναι και η εύρεση γηπέδου για να διεξαχθεί ο τελικός, την οποία δεν έχουν βρει, αλλά φαίνεται πως έχουν καταλήξει και έχουν προβεί στις διαδικασίες για να πάρουν το “ΟΚ”.

Συγκεκριμένα η ΟΧΕ, θέλει ο τελικός να διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ και γι’ αυτό έχει καταθέσει επίσημο αίτημα στην διοίκηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αλλά και στην ΓΓΑ για να πάρουν το “ΟΚ” και να διεξαχθεί στο κλειστό του μπάσκετ ο τελικός.

Μάλιστα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ πριν δυο χρόνια είχε φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνα χάντμπολ, με τον τελικό του Challenge Cup που είχε συμμετάσχει η ΑΕΚ με αντίπαλο την Ρουμάνικη, Ποτάισα Τούρντα και τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να φιλοξενήσει και έναν τελικό των εγχώριων διοργανώσεων.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θέλουν ο φετινός τελικός να διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη γιορτή του Ελληνικού χάντμπολ, που εκτός από φιλάθλους των δυο ομάδων, να μπορέσουν να καλέσουν διάφορους συλλόγους, μαθητές κλπ, ώστε να είναι μια πραγματική γιορτή για το άθλημα.

Η ΟΧΕ θα περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες την τελική απάντηση, που ευελπιστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε θετική εισήγηση, αφού και η πλευρά της ΑΕΚ βλέπει με πολύ καλό μάτι ένα τέτοιο σκηνικό, θέλοντας να έχει όσο περισσότερο κόσμο στο πλευρό της.

Advertisement