
Αρκετές οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Ιταλός τεχνικός, όμως οι επιλογές που έχει είναι εξίσου δυνατές για να παρατάξει ένα ισχυρό κιτρινόμαυρο σύνολο για τη νίκη. Ερωτηματικό το σύστημα, δεδομένα ετοιμάζει για επανεμφάνιση Λιβάγια-Αραούχο.
Δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά των αγωνιστικών του πλάνων ο Μάσιμο Καρέρα και έτσι κατά τη τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, δοκίμασε τα δυο συστήματα που συνηθίζει να χρησιμοποιεί.
Οι απουσίες των Ολιβέιρα, Σιμόες, Γαλανόπουλου, Παουλίνιο και Γιακουμάκη, δεν παύει να αποτελούν έναν mini-πονοκέφαλο, όμως οι διαθέσιμες λύσεις δίνουν επιλογές στα χέρια του Ιταλού τεχνικού.
Στην περίπτωση που το 4-3-3 είναι εκείνο που προτιμήσει ο Καρέρα, ο Μπάρκας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ, οι Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ θα αποτελέσουν την τετράδα στην άμυνα.
Στον άξονα θα βρεθεί ο Κρίστιτσιτς με τον Σιμάνσκι, έχοντας σε ρόλο ελεύθερο μπροστά, τον αρχηγό-Μάνταλο.Η επιθετική τριάδα της Ένωσης θα απαρτίζεται από τον Ντάνι Βέρντε στα δεξιά, τον Μάρκο Λιβάγια στα αριστερά και τον Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.
Από την άλλη, η εναλλακτική ακούει στο 3-5-2 για την ΑΕΚ, με τον διεθνή πορτιέρο να μην αλλάζει και την τριάδα στην άμυνα να συμπληρώνει ο Σβάρνας, μαζί με τους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες. Την αριστερή πτέρυγα ως φουλ-μπακ, θα αναλάβει ο Χούλτ, ενώ την δεξιά ο Μπακάκης. Στα χαφ το δίδυμο Κρίστιστισς-Σιμάνσκι θα συμπληρωθεί από τον Μάνταλο και μπροστά το «φονικό» δίδυμο Λιβάγια-Αραούχο.
Φυσικά ερωτηματικά υπάρχουν και στις θέσεις, καθώς μπορεί ο Λόπες να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του μόλις λίγα 24ωρα πίσω, όμως διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Χουλτ. Δεδομένα, η παρουσία του Αλμπάνη στην αποστολή αποτελεί έναν ακόμα… γρίφο για τις τελικές επιλογές του Καρέρα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement