04.2
09:25

Πρώτα νίκη με Αερωπό και μετά η Ντράμεν!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αερωπό Έδεσσας (17:00, AEK1924.gr) για την 15η αγωνιστική της Handball Premier, λίγες μέρες πριν την πρώτη της ευρωπαϊκή «μάχη» με την Ντράμεν, με στόχο να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει το σερί στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ

«Τρέχοντας» ένα νικηφόρο σερί το τελευταίο διάστημα, οι Μάγκες θέλουν να συνεχίσουν επικρατώντας και επί του Αερωπού Έδεσσας, λίγο πριν ριχτούν στην ευρωπαϊκή μάχη για το ματς με την Ντράμεν.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια, παρότι έχει το δύσκολο αγώνα απέναντι στον Αερωπό που πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, βρισκόμενος στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα προσπαθήσει να καθαρίσει τη νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε μετέπειτα να ξεκουράσει κατά την διάρκεια αγώνα αθλητές, δίνοντας λίγο περισσότερο χρόνο σε κάποιους άλλους που δεν έχουν τον ανάλογο χρόνο.

Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Δημητρούλιας προετοίμασε όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του, όσες μέρες είχε στη διάθεση του, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ ανέλυσε πλήρως το παιχνίδι του αντιπάλου και σημείωσε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Έδεσσας.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε αν εξελιχθεί όπως πρέπει το παιχνίδι, να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει του ματς με την Ντράμεν, αλλά αυτό θα συμβεί εφόσον έχει τελειώσει και τυπικά το θέμα της νίκης, που είναι ο κυριότερος στόχος των Κιτρινόμαυρων.

Advertisement