
Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόταση που έφτασε στα γραφεία της από την ιταλική ΣΠΑΛ και αφορούσε την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια.
Μπόρα ήταν και… πάει. Κάπως έτσι «έσκασε» η πρόταση του ιταλικού συλλόγου για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ, η οποία όμως απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στους γείτονες.
Η πρόταση ήταν αρκετά καλύτερη από εκείνη που είχαν καταθέσεις στους Κιτρινόμαυρους στις αρχές του Ιανουαρίου και αφορούσε τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης τόσο αρχές του 2020, όσο και κατά τη σημερινή (31/01) ημέρα, δεν μπήκαν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ΣΠΑΛ. Καμία από τις προτάσεις της δεν ικανοποιούσε την ΑΕΚ και έτσι απάντησαν πως ο Λιβάγια δεν πωλείται.
Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει και η επιθυμία του παίκτη και αυτή αναφέρει πως ο Κροάτης επιθετικός βλέπει το μέλλον του στα κιτρινόμαυρα, παρά σε μία μικρή ομάδα της Ιταλίας που παλεύει για να αποφεύγει τον υποβιβασμό.

Ο παίκτης με την ΑΕΚ έχει συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμα ενάμισι χρόνο (καλοκαίρι του 2021) και φυσικά το ποσό που θα έβαζε σε ενδοιασμούς τους Κιτρινόμαυρους για να απαντήσουν θετικά σε μία πρόταση, δεν το πλησίασε εκείνο που κατέθεσε η ΣΠΑΛ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement