25.1
20:38

Παπαθεοδώρου: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

AEK1924.gr team
Advertisement

Στη συνέντευξη τύπου ο Έλληνας τεχνικός της Βασίλισσας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την νίκη κόντρα σε μία αξιόλογη ομάδα, όπως το Περιστέρι ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ επέβαλε τον ρυθμό της.

Ευχαριστημένος φάνηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με όσα είδε από τους παίκτες του στο παρκέ του Περιστερίου αλλά και το τελικό αποτέλεσμα νίκης.

Περιορίζοντας παίκτες-κλειδιά του αντιπάλου, όπως ο Χάτσερ και ο Γκρέι, κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Καλησπέρα σε όλους. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη κόντρα σε μία αξιόλογη ομάδα, η οποία διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ και μία καλή λειτουργία. Ελέγξαμε από την αρχή μέχρι το τέλος το παιχνίδι. Περιορίσαμε τους εκτελέστες και τους δημιουργούς του Περιστερίου, δηλαδή τον Χάτσερ και τον Γκρέι και χτίζαμε καλά τις επιθέσεις μας. Κρατήσαμε αυτή την εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε απόλυτα δίκαια. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Περιστέρι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και το BCL».

Advertisement