25.1
13:55

Ο Μελισσανίδης στην Αγιά Σοφιά για… επιθεώρηση!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ θέλησε σήμερα το πρωί να βρεθεί στην Αγιά Σοφιά και να επιθεωρήσει κάποια απ’ τα έργα που γίνονται για την εξωτερική εικόνα του γηπέδου.

Το πρωί του Σαββάτου, στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς συνεχίστηκαν οι δοκιμές των υλικών που θα τοποθετηθούν για την εξωτερική εικόνα του γηπέδου, καθώς ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο τελικό πλάνο οι άνθρωποι του έργου.

Με αφορμή λοιπόν τις συγκεκριμένες, δοκιμές ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε σήμερα στην Αγιά Σοφιά, για να επιθεωρήσει ο ίδιος τις συγκεκριμένες εργασίες και να πει την γνώμη του, όσον αφορά την τελική επιλογή.

Θυμίζουμε, πως ο Τίγρης δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ, παρακολουθώντας τις εργασίες και την εξέλιξη τους, βάζοντας και αυτός με την γνώμη του, το λιθαράκι για την τελική εικόνα του γηπέδου.

Έτσι και σήμερα, ήθελε να δει ο ίδιος τι πρόκειται να δοκιμαστεί, ώστε να παρθεί μέσα στο επόμενο διάστημα η τελική επιλογή και να ντυθεί στη συνέχεια, εξωτερικά όλο το γήπεδο.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ παρέμεινε κοντά στη μιάμιση ώρα και εκτός απ’ τις επιλογές για το υλικό που θα καλύψει εξωτερικά το γήπεδο, επιθεώρησε και τη μέχρι σήμερα πορεία κατασκευής δυο σουίτων στα VIP, ενώ μαζί του ήταν όλοι οι άνθρωποι που έχουν εμπλακεί με το έργο (Ανδριοπουλος. Κυρατσους, Μεταξας της ΕΡΜΩΝΑΣΑ, Βαγενάς).

Δείτε φωτογραφίες:

Advertisement