24.1
13:09

Εγκρίθηκαν τα κυκλοφοριακά μέτρα, ξεκινάει η υπογειοποίηση!

AEK1924.gr team
Advertisement

Εγκρίθηκαν απ’ την Περιφέρεια Αττικής τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλα πλέον είναι έτοιμα για να αρχίσουν οι εργασίες.

Μετά την έγκριση της Περιφέρειας Αττικής για τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, βαδίζουμε πλέον στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν οι εργασίες στη περιοχή πλησίον του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, για την υπογειοποίηση του τμήματος των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Παρακάτω ακολουθεί το απόσπασμα από τα πρακτικά του Περιφερειακού συμβουλίου:

ΘΕΜΑ 10ο: «Έγκριση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας επί των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας». Περίληψη απόφασης: Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε τη λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας επί των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου, στην Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας», σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση. (αρ. απόφασης 27/2020)

Advertisement