23.1
10:52

Γιαννόπουλος: «Έχουμε «χτυπηθεί» απ’ τους τραυματισμούς, είναι καιρός να αντιδράσουμε»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για την χθεσινή ήττα της ΑΕΚ απ’ την Μπουργκός, τονίζοντας πως έχει χτυπηθεί αρκετά η ομάδα απ’ τους τραυματισμούς και είναι καιρός να αντιδράσουν.

Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr ο Χάρης Γιαννόπουλος:

«Δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι, δεν είχαμε ενέργεια για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν φταίει κάτι άλλο. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτά που λέμε, να παίζουμε με ενέργεια και στο 100% κάθε φορά».

Για τον τραυματισμό του Λάνγκφορντ: «Έπαιξε τεράστιο ρόλο. Ο Κιθ είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας κι όπως φάνηκε, ήμασταν χαμένοι για λίγα λεπτά, γιατί είχαμε όταν έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο και μέσα στον αγώνα σου τυχαίνει αυτό, είναι πολύ δύσκολο να το αναπροσαρμόσεις. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ήμασταν αυτοί που έπρεπε, έστω και με διακυμάνσεις. Κάναμε αυτό που μπορούσαμε και προσπαθήσαμε 100%, αλλά θα έπρεπε να είχαμε διάρκεια. Με 15 και 20 λεπτά, δεν μπορείς ούτε να κερδίσεις, ούτε να είσαι κοντά σε τέτοια ματς».

Για τα δύο τελευταία ματς του ομίλου: «Θα πρέπει να κάνουμε το 2/2 για να έχουμε το πλεονέκτημα. Προς το παρόν, δεν μπορούμε να κοιτάμε μακριά, αλλά τον επόμενο αγώνα. Αν χάσουμε και τον άλλον, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, οπότε, όπως είπα και πριν, θα πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το ένα πράγμα. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι άλλο κατά την γνώμη μου, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχουμε ακόμα 12-13 παίκτες που πρέπει να παίξουμε άμυνα. Σίγουρα ο Χάουαρντ ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της άμυνας, αλλά δεν έπαιζε μόνος του. Το μπάσκετ αποτελείται από πέντε παίκτες και βοηθούσαμε όλοι, όπως μας βοηθούσε κι αυτός, και παίζαμε πιο σκληρή και δυνατή άμυνα γενικά. Δεν νομίζω ότι ένας παίκτης μπορεί να φέρει την καταστροφή, αντιθέτως, μπορεί να φέρει την άνοιξη.

Έχουμε «χτυπηθεί» απανωτά αρκετά, κυρίως με τους τραυματισμούς, οπότε νομίζω πως τώρα θα αντιδράσουμε, αν και… αργήσαμε 10 μέρες. Είναι καιρός να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις συνεχόμενες νίκες».

Advertisement