23.1
23:18

Αισιοδοξία στον Άρη για Ντουρμισάι

AEK1924.gr team
Advertisement

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ επί της έφεσης της ΠΑΕ Άρης για την ενεργοποίηση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι με τους «κίτρινους» να νιώθουν αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Η Επιτροπή Ιδιότητας της ΕΠΟ είχε προχωρήσει στην ανάκληση του δελτίου του ποδοσφαιριστή εκτιμώντας ότι κακώς είχε εκδοθεί λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIFA στην ΠΑΕ Άρης για οφειλές απέναντι σε παλιούς ποδοσφαιριστές. Από την πρώτη στιγμή οι «κίτρινοι» ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι οφειλές αφορούν την παλιά εταιρία, αυτό σημειώνουν και στην αλληλογραφία τους με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, καταλήγοντας ότι κακώς τους επιβλήθηκε αυτή η ποινή.

Η ΠΑΕ Άρης υποστήριξε το ίδιο και στη διάρκεια της σημερινής (23/1) εκδίκασης της υπόθεσης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ όπου υπήρξε και παρέμβαση πέντε πρώην ποδοσφαιριστών του Άρη (σ. σ. Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μανώλης Παπαστεριανός, Χρήστος Αραβίδης, Εύθυμης Κουλουχέρης, Κώστας Καπετάνος) οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ της ανάκλησης του δελτίου του παίκτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμβαση υπέρ του Άρη έχει κάνει η ΕΠΟ καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία αποδέχεται τον ισχυρισμό των «κίτρινων».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική απόφαση θα επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες και στις τάξεις του Άρη επικρατεί αισιοδοξία ότι θα γίνει δεκτή η έφεσή τους, θα καταπέσει η απόφαση ανάκλησης του δελτίου και ο 24χρονος επιθετικός θα ανακτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Άρη, αρχής γενομένης της εκτός έδρας αναμέτρησης (26/1, 17:15) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Advertisement