
Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης διάλεξε τους δικούς του κορυφαίους παίκτες της δεκαετίας που πέρασε στη EuroLeague, η οποία δημοσίευσε ένα video με τις 10 επιλογές του.
Ως γνωστόν η EuroLeague πραγματοποιεί ψηφοφορία για την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας, προκειμένου να αναδείξει τους καλύτερους παίκτες που υπηρέτησαν τη διοργάνωση από το 2010 μέχρι τη χρονιά που έφυγε.
Ο Νίκος Ζήσης, λοιπόν, έφτιαξε τη δική του ομάδα, επιλέγοντας τους 10 καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν στη EuroLeague: Σπανούλης, Διαμαντίδης, Ναβάρο, Γιουλ, Μπογκντάνοβιτς, Ντόντσιτς, Ντε Κολό, Πρίντεζης, Χάινς και Αγιόν ήταν οι κορυφαίοι για τον 37χρονο γκαρντ της ΑΕΚ, ο οποίος μάλιστα συνόδευε κάθε επιλογή και με μερικά επιχειρήματα για όσα έχει πετύχει ο καθένας.
Δείτε το video με τον γκαρντ της Ένωσης:
Nikos Zisis picks his All-Decade team! 🤔
Some HUGE names here! 😎
Remember you can pick yours by hitting the link🖱️https://t.co/K8hz0Nt18L#GameON pic.twitter.com/Xyl5h4lIVZ
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) 21 Ιανουαρίου 2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement