19.1
19:49

Λόπες: «Σημαντικό οι τρεις βαθμοί, ο Ολιβέιρα μου είπε εγώ ή ο Σιμόες το βραβείο του MVP»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλντερ Λόπες μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε ότι το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί που πήρε η ομάδα, ενώ εκμυστηρεύτηκε τι του είπε ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως αυτός ή ο Σιμόες να πάρουν το βραβείο του MVP.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλντερ Λόπες στη κάμερα της Nova:

Ένα πρώτο σχόλιο για το ματς και το γκολ που πέτυχε: Είμαι χαρούμενος. Κυρίως γιατί κάναμε ένα καλό ματς. Τις φάσεις που δημιουργήσαμε, τις κάναμε γκολ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί το σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Χωρίς αμφιβολία δουλεύουμε για να βελτιωθούμε και να αφομοιώσουμε τις ιδέες του προπονητή. Δεν κινδυνεύσαμε σήμερα. Πρέπει να κάνουμε, αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και να συνεχίσουμε τη δουλειά

Για το αν το γκολ του Σιμόες ήταν το κρίσιμο για το ματς: Σίγουρα ήταν μια φάση κλειδί, με το γκολ του Σιμόες αισθανθήκαμε ηρεμία. Και πριν το γκολ όμως είχαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ. Αυτό που θέλαμε, ήταν να κάνουμε ένα καλό ματς. Στην επανάληψη ήμασταν πιο ελεύθεροι,πετύχαμε δύο γκολ ακόμα.

Το ζήλεψε ο Ολιβέιρα το τελείωμα του (γέλια); Μόλις έληξε το ματς, αυτό που μου είπε είναι ότι έπαιξα πολύ καλά και ότι εγώ, ή ο Σιμόες, θα έπρεπε να πάρουμε το βραβείο του MVP! Κάναμε πλάκα, λέγαμε πως η Πορτογαλία ήταν MVP σήμερα, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί.

Για τον πανηγυρισμό του που πήγε στον κόσμο: Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Ταυτίζομαι με τους οπαδούς. Ήθελα να δώσω χαρά στον κόσμο. Έτσι το σκέφτηκα και πήγα στον κόσμο να πανηγυρίσω μαζί του.

Advertisement