Με 6-1 επιβλήθηκε της Σαλαμίνας εκτός έδρας η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Futsal Superleague.
Η “Ένωση” κατάφερε να κατακτήσει ακόμα ένα τρίποντο και να συνεχίσει την πορεία της για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια.
Με το ξεκίνημα του αγώνα, ο Ντάτης σημείωσε 2 γκολ στο 1′ και το 3′. Η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμα για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν το γκολ στην κόντρα. Έτσι, στο 19′ οι νησιώτες βρήκαν δίχτυα μειώνοντας σε 1-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ασημακόπουλος με δύο γκολ στο 25′ και το 26′ έδωσε μεγάλο προβάδισμα στο “Δικέφαλο”. Στο 28′ ο Μάνος έκανε το 1-5, ενώ ο Γούσης διαμόρφωσε το τελικό 1-6 στο 30′.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, κόντρα στην Επίλεκτη Ακαδημία για την 19η αγωνιστική της Futsal Superleague.
ΓΣ Σαλαμίνας – ΑΕΚ 1-6
Σκόρερς: Nτάτης (2), Ασημακόπουλος (2), Μάνος, Γούσης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement