17.1
01:50

ΜΠΑΜ: Ο Ζήσης επιστρέφει στην ΑΕΚΑΡΑ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας γκαρντ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μάκη Αγγελόπουλο για την επιστροφή του στην Βασίλισσα.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, πυροδότησε την ΒΟΜΒΑ και φέρνει πίσω στην ΑΕΚΑΡΑ τον Νίκο Ζήση.

Ο Έλληνας γκαρντ είχε νέα επικοινωνία με τον Μάκη Αγγελόπουλο που κατάφερε τελικά να αποσπάσει το “ναι” του αθλητή, μετά από… πέντε προσπάθειες που είχε κάνει στο παρελθόν, με την τελευταία να είναι το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ζήσης ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τις επαφές του, με την Μπανταλόνα και ζήτησε να μείνει ελεύθερος για να επιστρέψει στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε την συγκεκριμένη επιστροφή, στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και τον έβαλε στο μπασκετικό στερέωμα.

Η Ένωση στράφηκε στην επιλογή του Ζήση, μετά και απ’ τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ηλία Παπαθεοδώρου, να αποφασίσουν από κοινού για να κινηθούν στην απόκτηση του Έλληνα γκαρντ.

Ο Νίκος Ζήσης θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και θα υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με πολύ καλές απολαβές, ενώ πληροφορίες μιλάνε για ποσό που θα λάβει και η ισπανική, Μπανταλόνα, ως μια μικρή αποζημίωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ένωση θα κινηθεί εκτός απ’ τον Ζήση σε ακόμα μια προσθήκη, πιθανότατα ξένου (μπορεί και NBAer), για να καλύψει το κενό του Σαντ Ρος, αλλά με την διαφορά ότι δεν θα δηλωθεί στην Ευρώπη, καθώς έχει το δικαίωμα για μια μόνο αλλαγή που θα γίνει με τον Ζήση, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει το δικαίωμα για δυο αλλαγές, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα, θυμίζοντας ότι για το Basketball Champions League ως 7ος ξένος παρέμεινε ο Μάριο Τσάλμερς.

Η επιλογή του Νίκου Ζήση κάνει τον Ηλία Παπαθεοδώρου να βρίσκει την κατάλληλη ισορροπία μέσα στην ομάδα, καθώς θα μπορεί να αξιοποιεί τον Κιθ Λάνγκφορντ, τον Ρέι και τα υπόλοιπα επιθετικά όπλα της ΑΕΚ, ενώ έχει και το ψηλό κορμί στην περιφέρεια της ομάδας για να βοηθάει δίνοντας λύσεις στην άμυνα.

Advertisement