17.1
11:29

Καρέρα: «Ποιοτικός παίκτης ο Σιμάνκσι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τρίπολης και την ισοπαλία που απέσπασε η Ένωση, μίλησε για τα προβλήματα που εντοπίζει στο αγωνιστικό σκέλος ενώ αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας

Όλα όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στη NOVA:

Για το 1-1 στην Τρίπολη: Ήταν δύσκολο ματς αλλά είχαμε καλή ανταπόδοση. Και είναι κρίμα που δεν το πήραμε γιατί το αξίζαμε. Είχαμε φάσεις.

Για το που εντοπίζει τα προβλήματα: Είχαμε προβλήματα στις μακρινές μπαλιές και στις αντεπιθέσεις. Θα δουλέψουμε πάνω εκεί και θα το φτιάξουμε.

Για το γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ από δικό της κερδισμένο κόρνερ: Δεν γίνεται να δέχεσαι γκολ από κόρνερ που έχεις. Κάναμε λάθος. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Για το 4-3-3 και τις τακτικές που επέλεξε: Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε αυτήν την τακτική. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Περιμένω από τους παίκτες να είναι ικανοί και να αλλάζουν αρκετά συστήματα στο παιχνίδι. Το είδαμε χθες όπου ξεκινήσαμε με 4-3-3, γυρίσαμε σε 4-2-3-1 και όταν υποφέραμε, το αλλάξαμε και το κάναμε πιο αμυντικό. Αυτό θέλω, να καταφέρνουμε μέσα στο ματς να παίζουμε στα ματς με διαφορετικά συστήματα σωστά, ανάλογα με τις ανάγκες.

Για το aggressive παιχνίδι: Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω εκεί. .Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δουλεύει με ένταση, με ψηλά πρέσινγκ, έτσι καταφέρνεις να κερδίσεις μπάλες και να κάνεις γκολ.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Πέρασε ο ΠΑΟΚ, δεν το συζητάμε. Τώρα κοιτάμε την Λάρισα.

Για τον Νταμιάν Σιμάνσκι: Είναι ένας κεντρικός χαφ. Τον χρειαζόμασταν μετά το πρόβλημα του Γαλανόπουλου. Είναι ένας παίκτης με ένταση, με καλά πόδια, είναι ποιοτικός παίκτης.

Πότε θα είναι έτοιμος: Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος.

Για την Λάρισα: Κοίταξα την Λάρισα, έχουμε δουλειά για να την μελετήσουμε για να δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε το παιχνίδι και να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο για την Κυριακή.

Advertisement