17.1
18:35

Δημητρούλιας: «Έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στην επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής για την αυριανή (18/01, 17:00) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αλλά και τις 9 δύσκολες αναμετρήσεις σε έναν μήνα.

«Όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα να επανέλθει στην κανονικότητά της μετά από το κενό των εορτών, αλλά και τη μεγάλη απουσία των διεθνών. Χρειάστηκε πνευματική κούραση, αλλά και σωματική για αυτό.

Αισθάνομαι ότι φτάσαμε γρήγορα σε ένα σημείο που θέλαμε να είμαστε αυτή τη χρονική στιγμή. Έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε αρχής γενομένης απο αύριο και για όλο τον επόμενο μήνα, όπου θα έχουμε να δώσουμε 9 ματς τεράστιας σημασίας τα περισσότερα απο αυτά και έχουμε σκοπό να το ανέβουμε όλοι μαζί.

Το αυριανό ματς σηματοδοτεί την απαρχή αυτής της απαιτητικής περιόδου, με κάθε αρχή να κρύβει παγίδες, αλλά και να δείχνει το δρόμο. Σκοπός μας είναι να δώσουμε το 100%, να πάρουμε το αποτέλεσμα και να πατήσουμε γερά εν όψει του μεγάλου αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης», ανέφερε ο Δημήτρης Δημητρούλιας μέσα από τις δηλώσεις του στο aek.gr

Advertisement