Ο Ιταλός εξτρέμ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως έκαναν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, αλλά αυτό που τους έλειψε ήταν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Αναλυτικά όσα είπε στο Cosmote TV ο Ντανιέλε Βέρντε:
Για το ματς; «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κι αυτό που μας έλειψε ίσως ήταν να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν».
Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ; «Δεν μας επηρέασε αρνητικά στην ψυχολογία μας από την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε καλό δεύτερο ημίχρονο στο ντέρμπι. Είχαμε καλή ψυχολογία σήμερα».
Για τις ευκαιρίες που δεν έκανε γκολ η ΑΕΚ; «Δεν μπορούν να μπαίνουν όλες οι φάσεις γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα, ώστε στις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται, είτε λίγες, είτε πολλές να τις κάνουμε γκολ».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement