16.1
11:55

Τα οικονομικά δεδομένα για Τάνκοβιτς

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς κάνει την τελευταία απόπειρα να φέρει πιο κοντά την Ένωση και τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, κάτι που απαιτεί εκατέρωθεν υποχωρήσεις. Διαβάστε τα αληθινά οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή έριξε σημαντικά το κασέ που θα είχε ο πελάτης του στην ιταλική Τζένοα, εφόσον είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή στην ομάδα της Γένοβας, καθώς ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ θα καρπωνόταν 800.000 ευρώ σε ετήσιες αποδοχές!

Ο Τάνκοβιτς δέχεται να έρθει στην Ένωση με 200.000 ευρώ το χρόνο λιγότερα και πλέον η μπάλα παίζεται σε κιτρινόμαυρο έδαφος, αφού η διοίκηση της ομάδας καλείται να πάρει την απόφαση αν θα δοθεί ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ανάλογο στην ΑΕΚ έχουν μόνον οι Μάνταλος, Λιβάγια και Κρστίτσιτς, ενώ αρκετά μεγαλύτερες (1,2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους) είναι οι ετήσιες αποδοχές του Πορτογάλου φορ Νέλσον Ολιβέιρα.

Σύμφωνα και με το σημερινό ρεπορτάζ της Sport Day, σχετικά με τα πραγματικά δεδομένα της μεταγραφής, ο διεθνής εξτρέμ έχει ρίξει σημαντικά το κασέ του σε σχέση με όσα χρήματα είχε συμφωνήσει να παίρνει από την Τζένοα πριν χαλάσει η μεταγραφή του στον ιταλικό σύλλογο, χαμηλώνοντας το ετήσιο κασέ του από τις 800.000 στις 600.000 ευρώ, ωστόσο το κονδύλι αυτό δεν έχει εγκριθεί από τη διοικητική ηγεσία της ομάδας.

Η Ένωση θα ήθελε να κλείσει τη μεταγραφή στις 450.000 ευρώ το χρόνο, ωστόσο η πλευρά του Τάνκοβιτς τα θεωρεί λίγα. Θα γίνει λοιπόν μια τελευταία προσπάθεια ώστε και η ΑΕΚ να ανεβάσει την προσφορά της και ο ποδοσφαιριστής να ρίξει τις απαιτήσεις του, μήπως και βρεθεί η χρυσή τομή σε ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ.

Advertisement