16.1
13:20

Γούσης στο ΑΕΚ1924: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα με υψηλό επίπεδο»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο νεαρός άσος της Ένωσης και σκορερ της χθεσινής (15/01) νίκης-πρόκρισης επί του Ερμή Ζωγράφου, μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 αμέσως μετά τον αγώνα, για όσα συνέβησαν, το πρώτο 6μηνο στα κιτρινόμαυρα και τον μεγάλο στόχο.

Η δυναμική του Ερμή, σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες του αγωνιστικού χώρου δημιουργούσαν «παγίδες» για τους κιτρινόμαυρους, στις οποίες όμως δεν έπεσαν.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο Παναγιώτης Γούσης στο ΑΕΚ1924, το κλίμα που συνάντησε στην ΑΕΚ ήταν εκείνο που έκανε την θετικότερη εντύπωση κατά την άφιξή του, αλλά και η ποιότητα του ρόστερ.

Κανέναν τίτλο δεν θέλουν να χάσουν φέτος στην ομάδα και μετά την κατάκτηση του Σούπερ Κάπ, οδεύουν προς το νταμπλ, θέλοντας να είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γούση στο ΑΕΚ1924:

Για τη νίκη-πρόκριση επί του Ερμή Ζωγράφου:

«Σήμερα (δηλ. χθες) γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι αυτό λόγω του ότι ο Ερμής είναι μια αρκετά καλή ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα του αγωνιστικού χώρου θα μας δυσκόλευε να πάρουμε μια εύκολη νίκη.

Παρόλα αυτά μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αρκετά νωρίς και εκτός κάποιων μικρών διαστημάτων στα οποία ο αντίπαλος μας παρέσυρε στο ρυθμό του μείναμε συγκεντρωμένοι και πετύχαμε το στόχο μας παίρνοντας την πρόκριση.

Σίγουρα είχαμε σημαντικές απουσίες βασικών παικτών αλλά δείξαμε για άλλο ένα παιχνίδι ότι έχουμε μεγάλο βάθος στον πάγκο και ότι όλα τα παιδιά μπορούμε να καλύψουμε τις απουσίες όταν χρειαστεί.»

Για το πρώτο 6μηνο στην ΑΕΚ και το στοιχείο που τον… εντυπωσίασε περισσότερο:

«Σίγουρα μόνο θετικές μπορούν να είναι οι εντυπώσεις μου από αυτό το πρώτο 6μηνο. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με υψηλό επίπεδο και αυτό το καταλαβαίνει εύκολα κανείς αν παρακολουθήσει τις προπονήσεις μας καθώς όλοι προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα.

Αυτό αδιαμφισβήτητα δημιουργεί ανταγωνισμό αλλά σε υγιή πλαίσια καθώς το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Αυτό που μου έκανε και τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι όλα τα παιδιά μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και μας έκαναν να νοιώσουμε άνετα από την πρώτη προπόνηση.»

Για το αν σκέφτονται το νταμπλ ή προχωράνε παιχνίδι-παιχνίδι:

«Όλοι μέσα στην ομάδα αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι θέτουμε και τους στόχους μας. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε και τα 3 τρόπαια, δηλαδή το πρωτάθλημα το Κύπελο και το Σούπερ Καπ, εκ των οποίων ήδη έχουμε καταφέρει να πάρουμε το τελευταίο.

Σίγουρα βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση κάτι που δείχνουν και τα τελευταία αποτελέσματα αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουμε και αρκετή προσπάθεια να κάνουμε προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος της χρονιάς.»

Advertisement