15.1
10:19

«Δουλεύει» Μεμίσεβιτς-Τάνκοβιτς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μπορεί οι δυο περιπτώσεις παικτών που έπαιξαν έντονα το τελευταίο διάστημα για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, να έχουν… ατονήσει λόγω Σιμάνσκι, όμως ο Ίβιτς συνεχίζει τις επαφές.

Δεν έχουν… καεί οι υποθέσεις των Μεμίσεβιτς και Τάνκοβιτς, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία δυο 24ωρα το όνομα του Νταμιάν Σιμάνσκι έχει πρωταγωνιστήσει.

Αντιθέτως, οι Κιτρινόμαυροι με πρώτο τον Ίλια Ίβιτς συνεχίζουν τις επαφές με τις ομάδες και τις πλευρές των παικτών, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή για την μεταγραφή τους.

ΜΟΥΑΜΕΡ ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ

Ο 24χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο του Σέρβου Τεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ. Το δίπολο των διαπραγματεύσεων στέκεται στο ότι είτε θα ολοκληρωθεί από τώρα η μεταγραφή του στην Ένωση, είτε θα έρθει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Συμφωνία με τον παίκτη ακόμα δεν έχει υπάρξει, με μία διαφορά στο οικονομικό να υφίσταται. Ωστόσο, δεν αποτελεί απαγορευτικό το νούμερο και υπάρχει δυνατότητα με υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές, να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος θα προτιμούσε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως το Ιταλικό, ωστόσο φαίνεται πως ο Ίβιτς τον έχει πείσει με μοναδικό ενδοιασμό για τον Τάνκοβιτς να αποτελεί το οικονομικό.

ΣΑΜΙΡ ΜΕΜΙΣΕΒΙΤΣ

Η απόκτηση του Σιμάνσκι, καμία σχέση δεν έχει με την προσπάθεια που γίνεται για τον αρχηγό της Γκρόνινγεν. Παρά το γεγονός πως και οι δυο μπορούν να παίξουν ως αμυντικά χαφ, αποτελούν διαφορετικού τύπου παίκτες και ο Μεμίσεβιτς προορίζεται για στοπερ.

Οι Κιτρινόμαυροι κατέθεσαν πρόταση στον Ολλανδικό σύλλογο, ωστόσο δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους τους. Πιθανότητα, βέβαια, ο «αρνητισμός» που έβγαλε στις δηλώσεις του ο Τεχνικός Διευθυντής της Γκρόνινγκεν να αποτελεί επικοινωνιακό παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Ίβιτς τα έχει βρει σε όλα με τον Μεμίσεβιτς και ο ίδιος θεωρεί την ΑΕΚ ως την ιδανικότερη επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του. Μάλιστα και ο ίδιος φαίνεται να… πιέζει επικοινωνιακά προς την μεταγραφή του και η Ένωση δεν φαίνεται να εγκαταλείπει την περίπτωση.

Advertisement