14.1
21:35

Παπαθεοδώρου: «Πιστέψαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που είμαστε»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Έξω από… τα δόντια τα είπε ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ, που αναφέρθηκε στις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού. Δεν έμεινε ευχαριστημένος από το ματς και έδωσε συγχαρητήρια στην Μπαντίρμα.

Στην συνέντευξη τύπου, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που η Ένωση έφτασε στην ήττα.

Τόνισε πως αντιμετώπισαν τα δυο τελευταία ματς με έναν… υπεροπτικό τρόπο, ο οποίος προήλθε από την νίκη επί του ΠΑΟ, η οποία όμως δεν σε κάνει κάτι παραπάνω από ότι είσαι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου:

«Συγχαρητήρια στη Μπαντίρμα για τη νίκη αυτή. Την άξιζε. Έπαιξε με ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Για εμάς ήταν πολύ άσχημο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό, είναι η νοοτροπία και όχι το αποτέλεσμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι, αλλά ίσως ήρθαμε εδώ μόνο για… περίπατο και όχι για να παίξουμε μπάσκετ. Για αυτό η Μπαντίρμα σκόραρε 96 πόντους και έλεγξε το παιχνίδι».

Όσον αφορά στις περιστροφές της ΑΕΚ, ο Παπαθεοδώρου τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η νοοτροπία μας, είναι κακή το τελευταίο διάστημα. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια είναι διαφορετικός, από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έπειτα. Πιστέψαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είμαστε. Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε υποστεί ήττες. Τακτικά η Μπαντίρμα κυκλοφόρησε τη μπάλα. Δεν είναι μόνο οι περιστροφές, αλλά και η άμυνα, τα ριμπάουντ, το ένας εναντίον ενός. Ήταν όλα αυτά, η κακή νοοτροπία που είχαμε. Μένουν τρία παιχνίδια και κάθε αγώνας είναι σημαντικός».

Advertisement