14.1
14:01

Κανένα πρόβλημα όρασης ο Σιμάο

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Καμία βάση δεν έχει η πρόφαση των ανθρώπων της Καϊσερισπόρ για τον λόγο που έκοψαν στα ιατρικά τεστ τον Νταβίντ Σιμάο, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει μικρή μυωπία που ουδέποτε έκρυψε, ενώ είχε εξεταστεί κανονικά και απ’ τον οφθαλμίατρο της ΑΕΚ.

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει ο λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να κόψουν στα ιατρικά τεστ οι άνθρωποι της Καϊσερισπόρ, τον Νταβίντ Σιμάο επικαλούμενη πρόβλημα στην όραση του.

Όπως είναι φυσικό ένα τέτοιο σενάριο δεν έχει καμία βάση αλήθειας, ενώ προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και στους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς το καλοκαίρι εξετάστηκε κανονικά και απ’ τον οφθαλμίατρο της ομάδας, όπως και απ άλλες ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και ήταν γνωστό ότι έχει μια μικρή μυωπία στα μάτια του, την οποία δεν κρύβει άλλωστε.

Ο Σιμάο δεν έχει κανένα πρόβλημα όρασης και αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια, φορώντας φακούς επαφής, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχουν καμία βάση η συγκεκριμένη αφορμή που επικαλέστηκαν οι Τούρκοι και “χάλασε” η μεταγραφή στην Καϊσέρισπο απ’ την ΑΕΚ, με τον αληθινό λόγο να παραμένει για την ώρα άγνωστος.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως, γνωρίζοντας πως βρίσκεται εκτός πλάνων του Μάσιμο Καρέρα, ο μάνατζερ του καλείται να βρει άλλη ομάδα για να μετακινηθεί ο πελάτης του, έχοντας περιθώριο μέχρι τέλος Γενάρη, ενώ και η ΑΕΚ θα συνεχίσει την αναζήτηση ομάδας, αφού και την Καϊσέρισπορ η ίδια την είχε βρει.

Advertisement