14.1
16:03

«Φρένο» από Σπόρτινγκ για Μπρούνο Φερνάντες λόγω… Μπενφίκα

AEK1924.gr team
«Φρένο» από Σπόρτινγκ για Μπρούνο Φερνάντες λόγω… Μπενφίκα

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες.

Αποφασισμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες από τη Σπόρτινγκ, από τη στιγμή που έχει ξεμείνει από λύσεις στη μεσαία γραμμή λόγω των τραυματισμών των Σκοτ ΜακΤόμινι και Πολ Πογκμπά.

Τα τελευταία ρεπορτάζ των Πορτογάλων θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του αρχηγού της Σπόρτινγκ, ωστόσο η διοίκηση καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις για έναν απλό λόγο.

Την προσεχή Παρασκευή τα «λιοντάρια» αντιμετωπίζουν την Μπενφίκα στο μεγάλο ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος και θέλουν σε κάθε περίπτωση να τον έχουν στη διάθεσή τους, έστω για αυτή την αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι η προοπτική παραχώρησης του Ρόχο ή του Περέιρα στη Σπόρτινγκ, κάτι φυσικά που σημαίνει ότι θα πέσει το κόστος.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement