10.1
11:29

Μεμίσεβιτς: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει στην ΑΕΚ είναι ο Σαμίρ Μεμίσεβιτς που μίλησε για το ενδεχόμενο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα

Σύμμαχος της ΑΕΚ 100% είναι ο Σαμίρ Μεμίσεβιτς στην προσπάθεια που κάνει ο Ίλια Ίβιτς για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα, παίρνοντάς τον από την ολλανδική Γκρόνιγκεν.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει μπάλα στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα και μέσω του Sport24.gr αποκαλύπτει πως σε δύο ή τρεις μέρες το πολύ το θέμα του θα τελειώσει είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο.

Σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο update στις συζητήσεις των δύο κλαμπ, ο Μεμίσεβιτς είπε στο Sport24.gr: “Οι ομάδες ακόμα διαπραγματεύονται”. Για το ποια είναι η δική του αίσθηση κι αν το θέμα θα έχει θετική έκβαση στο τέλος της ημέρας, ο ύψους 1μ85 στόπερ που παίζει και ως κόφτης δήλωσε: “Το ελπίζω. Σε δύο ή τρεις μέρες θα ξέρουμε”.

Ο Μεμίσεβιτς, φέτος, έχει γράψει 13 συμμετοχές στην Γκρόνιγκεν με τρία γκολ, ενώ είναι και μεταξύ των αρχηγών της τωρινής του ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ρωτήσαμε τον 26χρονο εάν έχει ρωτήσει κάποιον άλλον συνάδελφο του για την ΑΕΚ, όπως για παράδειγμα ο συμπατριώτης Ογκνιέν Βράνιες που γνωρίζει καλά την Ένωση και την Ελλάδα. Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των κιτρινόμαυρων ήταν ξεκάθαρος: “Δεν έχω ρωτήσει κανέναν, δεν μου αρέσουν αυτά. Όταν και αν υπογράψω στην ΑΕΚ μπορώ να ρωτήσω για την ομάδα, αλλά γνωρίζω ήδη πως το κλαμπ είναι μεγάλο και η πόλη όμορφη“.

Advertisement