Με τον Πορτογάλο επιθετικό θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕΚ στην Τρίπολη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Αστέρα για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκτός αποστολής ο Βράνιες που ένιωσε ενοχλήσεις, αλλά και ο Μπάρκας.
Ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε “20” ποδοσφαιριστές για το αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, έχοντας κανονικά στην αποστολή τον Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά όχι τον Όγκνιεν Βράνιες που ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός, όπως επίσης στην Τρίπολη δεν θα ταξιδέψει και ο Βασίλης Μπάρκας χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα..
Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται απ’ τους: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.
Η αποστολή της ΑΕΚ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement