29.12
09:57

«Καίγεται» και για χαφ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο τραυματισμός του Κώστα Γαλανόπουλου, βάζουν για τα καλά στο “κάδρο” της ΑΕΚ την ανάγκη για την ενίσχυση της, στη μεσαία γραμμή, καθώς έχει απομείνει με τρεις ποδοσφαιριστές.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι η Ένωση ψάχνεται και για την ενίσχυση της. στην μεσαία γραμμή της ομάδας, με έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ τους υπάρχοντες, ώστε να δώσει το κάτι παραπάνω που λείπει αυτή την στιγμή απ’ την ομάδα.

Όμως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν βάλει σε δεύτερη μοίρα την ενίσχυση της ομάδας για τα χαφ, βάζοντας ως προτεραιότητα την θέση του στόπερ, αναδεικνύοντας εκεί το πρόβλημα της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν ιδανικά κι’ αυτό γιατί ο Κώστας Γαλανόπουλος τραυματίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, θα παραμείνει το αργότερο εκτός δράσης για ένα τρίμηνο, κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση θα έχει στην διάθεση της για την μεσαία γραμμή, μόνο τον Αντρέ Σιμόες, τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και τον Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, αναλογιζόμενοι ότι βρίσκεται και θα παραμείνει εκτός πλάνων ο Νταβίντ Σιμάο.

Κάτι τέτοιο, έχει ως αποτέλεσμα να “καίγεται” η ΑΕΚ για την ενίσχυση της και στην μεσαία γραμμή, καλύπτοντας επί της ουσίας με αυτόν τον τρόπο την απουσία του Κώστα Γαλανόπουλου, δίνοντας ακόμα μια λύση για τα χαφ στον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ίβιτς απ’ την πλευρά του θα τρέξει μέσα στο επόμενο διάστημα τις εξελίξεις, αν και πρώτα θα πρέπει να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα απ’ την λίστα του, ώστε να βγάλει τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης, για τους οποίους θα ρωτήσει και θα κάνει την κίνηση του, για την ενίσχυση της ομάδας.

Advertisement