26.12
13:04

«Κοιτάζει» επιθετικούς ο Ίβιτς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Παίκτη που θα έρθει για να δώσει λύσεις στην γραμμή κρούσης της ΑΕΚ αναζητεί ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, δίχως φυσικά να αποτελεί προτεραιότητα η μεταγραφή αυτή, έναντι των στοπερ και χαφ.

Παρά το γεγονός πως τη δεδομένη στιγμή για τον Σέρβο Τεχνικό Διευθυντή οι προτεραιότητες είναι άλλες, εξετάζει και αναζητεί παίκτες για την ενίσχυση της επίθεσης.

Δημιουργεί λίστα με ενδεχόμενους στόχους για να προσθέσει έξτρα λύσεις στην γραμμή κρούσης της ομάδας που πέρα του Ολιβέιρα, ο Γιακουμάκης έρχεται δεύτερος.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί την μοναδική καθαρόαιμη επιλογή για την γραμμή κρούσης της Ένωσης, με τον Γιακουμάκη – πίσω από τον Νέλσον – να κλείνει τον Φλεβάρη 1 χρόνο δίχως κάποιο τέρμα.

Η περίπτωση Λιβάγια υπάρχει ως εναλλακτική, όμως τα φετινά σκαμπανεβάσματα, η επιρρέπεια σε κίτρινες κάρτες (7 μέχρι σήμερα) και η… αγωνιστική ελευθερία που αισθάνεται πίσω από τον επιθετικό, δεν επιτρέπουν στον Καρέρα να τον χρίσει φορ περιοχής.

Έτσι λοιπόν, ο Ίβιτς αισθάνεται την ανάγκη να αναζητήσει παίκτη περιοχής για να προσθέσει ποιοτική λύση στο «οπλοστάσιο» του Ιταλού τεχνικού και… πίεση στον Ολιβέιρα μέσω ενός υγιή συναγωνισμού για την θέση.

Το βάρος στις μεταγραφές στόπερ και χαφ αλλά και οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες (εκτός αν υπάρξει μεγάλη πώληση π.χ Μάνταλου) βάζουν την ενίσχυση στην επίθεση σε δεύτερο στάδιο.

Όμως ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ έχει ήδη οργανώσει ένα πλάνο με τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που θέλει και αναζητεί την λύση που θα βρίσκεται εντός οικονομικών, αγωνιστικών και… ποιοτικών κιτρινόμαυρων πλαισίων.

Advertisement