23.12
19:28

«Καίει» Τζήλο-Σκουλά η έκθεση του παρατηρητή

AEK1924.gr team
«Καίει» Τζήλο-Σκουλά η έκθεση του παρατηρητή
Advertisement

Ίδιο βίντεο είδε ο παρατηρητής, Σταύρος Φλώτσιος, από την επίμαχη φάση με το πέναλτι που δεν δίνεται στον Αλμπάνη και κατέληξε σε διαφορετική άποψη από εκείνη που τελικώς πάρθηκε.

Όλη η Ελλάδα είδε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ανατρέπεται εντός της μεγάλης περιοχής από το κράτημα του Ρόμανιτς, όχι όμως ο Τζήλος και κατ’ επέκταση ο Σκουλάς.

Ωστόσο ο παρατηρητής της αναμέτρησης, κος. Φλώτσιος, βλέποντας το ίδιο ριπλέι με εκείνο που είδε ο Τζήλος στο VAR και πήρε την απόφαση, κατέληξε πως υπάρχει παράβαση.

Η έκθεση του παρατηρητή φυσικά «καίει» σε πρώτο πλάνο τον Τζήλο, ο οποίος φώναξε «παίζετε» στον διαιτητή Σκουλά, αλλά και τον τελευταίο ο οποίος δεν είδε και δια γυμνού οφθαλμού την ξεκάθαρη παράβαση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->