23.12
09:53

Φουλάρει για στόπερ, παίρνει σειρά ο χαφ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Την πρώτη της μεταγραφή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κινείται η ΑΕΚ με τον Ίλια Ίβιτς να φουλάρει για την θέση του στόπερ, για να πάρει σειρά ο χαφ. Πιθανή και η προσθήκη φορ μετά τον τραυματισμό του Ολιβέιρα

Ώρα… μεταγραφών στην ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς να σηκώνει μανίκια και να πιάνει δουλειά, για να προσπαθήσει να διορθώσει ότι διορθώνεται απ’ τις λάθος κινήσεις της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Η απόφαση για την πρώτη μεταγραφική κίνηση για την ΑΕΚ έχει παρθεί απ’ τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή, αλλά και απ’ τον Μάσιμο Καρέρα που έχει ανάψει κι’ αυτός το πράσινο φως απ’ την πλευρά του για τις μεταγραφές που θα κινηθεί η Ένωση, έχοντας ως πρώτο πλάνο την ενίσχυση στην άμυνα με την απόκτηση ενός στόπερ.

Ο Ίβιτς έχει εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και μέσα στο επόμενο διάστημα θα φουλάρει για τις διαπραγματεύσεις, με τον Φεντερίκο Μπάρμπα να φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή στην λίστα του για την θέση του στόπερ, αλλά ο ίδιος δεν σταματάει να αναζητάει την όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή, συνεχίζοντας το «σκανάρισμα».

Απ’ εκεί και έπειτα, έχουν αποφασίσει στην Ένωση να προχωρήσουν στην ενίσχυση της ομάδας και για την θέση του χαφ, καθώς την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν για την ΑΕΚ, οι Σιμόες, Κρίστιτσιτς και ο τραυματίας Γαλανόπουλος, καθώς ο Σιμάο δεν υπολογίζεται και βρίσκεται στην «μαύρη» λίστα της Ένωσης.

Βέβαια, μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, υπάρχουν σκέψεις για το αν θα ενισχυθεί και για την θέση του επιθετικού, με τα δεδομένα να τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση, αν βέβαια βρεθεί κάτι αξιόλογο για να αποκτηθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αμέσως επόμενο διάστημα είναι δύσκολο για τον Ίλια Ίβιτς, που θα σηκώσει μανίκια και θα φουλάρει για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, προσπαθώντας να βρει τις σωστές επιλογές σε στόπερ, χαφ και –πιθανόν- φορ.

Advertisement