20.12
09:54

Φουλ του… Μπάρμπα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες για να κάνει δικό της τον 26χρονο Ιταλό αμυντικό, με τους Κιτρινόμαυρους να ζητούν τον παίκτη δανεικό για 1,5 χρόνο από την ιταλική Κιέβο.

Έτοιμη να φορτσάρει για την μεταγραφική της ενίσχυση εμφανίζεται η Ένωση, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει θέσει σε νέα… βάση τους στόχους, μετά την άφιξη του Μάσιμο Καρέρα.

Το πρώτο όνομα της λίστας για την ενίσχυση των μετόπισθεν, ακούει στο όνομα Φεντερίκο Μπάρμπα, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το ΑΕΚ1924 προ ημερών.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει μία σειρά επαφών με τους ανθρώπους της Κιέβο, στην οποία και ανήκει. Αρχική πρόθεση της ομάδας είναι να τον αποκτήσει ως δανεικό για 1,5 χρόνο με το ενδεχόμενο προσθήκης ρήτρας αγοράς να μην έχει ξεκαθαρίσει.

Έχει λάβει την σύμφωνη γνώμη του Ιταλού τεχνικού της Ένωσης, ο Ίλια Ίβιτς και έτσι θεωρεί πως ο Μπάρμπα αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για να «καλύψει» η ομάδα το κενό στην αμυντική της γραμμή.

Στην σχετική λίστα με τους υποψήφιους στόχους για την θέση του στόπερ, υπάρχουν κι άλλα ονόματα – κάποια εκ των οποίων να κάνουν μεγαλύτερο… γκελ – όμως ο Σέρβος θεωρεί την περίπτωση του 26χρονου από τις πιο ενδιαφέρουσες, συνδυάζοντας ηλικίας, ταλέντο, προοπτική κ.α.

Η ΑΕΚ ασχολείται και με άλλες περιπτώσεις, όμως την δεδομένη στιγμή οι συζητήσεις και οι προσπάθειες έχουν ως στόχο ο παίκτης να «κλείσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έχοντας παρατηρήσει θετική διάθεση από την πλευρά του Μπάρμπα.

Advertisement