
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (19:30 / AEK1924.gr, Novasports) για την 15η αγωνιστική της Super League, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με μοναδικό στόχο τη νίκη για το 2 στα 2 με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της
Μετά το διπλό στην Ξάνθη και τους τρεις βαθμούς που πήρε η ΑΕΚ στο «σακούλι» του πρωταθλήματος, σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να χτίσει ένα σερί νικών που εκτός από βαθμούς, θα δώσει και ψυχολογία στην ομάδα.
Η Ένωση και ο Μάσιμο Καρέρα θέλουν να συνεχίσουν με νίκες μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει στο σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και στο ματς του Σαββάτου με την Λαμία να πετύχουν νίκες για το 3 στα 3.
Ο Ιταλός προπονητής αν και δεν είχε πολλές μέρες μπροστά του για να δουλέψει με την ομάδα του για το ματς με τον Αστέρα, ο ίδιος και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές τους για το αποψινό αγώνα, χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού.
Γι’ αυτό μάλιστα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο να βγάλει την αποστολή για το συγκεκριμένο αγώνα, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, εκτός του τιμωρημένου Όγκνιεν Βράνιες, του τραυματία Βίκτωρ Κλωναρίδη, αλλά και τους Σιμάο, Ζεράλδες που θα πρέπει πλέον να θεωρούνται ξένα σώματα στην ΑΕΚ.
Απ’ εκεί και έπειτα αγωνιστικά, φαίνεται πως θα υπάρξουν αλλαγές στον σχηματισμό της ομάδας, ενώ όλα δείχνουν πως θα προχωρήσει και σε αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας, για να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει ανάσες, με το 4-2-3-1 να είναι το σύστημα που είναι επικρατέστερο για να επιλεγεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement